Angelina Jolie, în negocieri pentru primul ei rol într-un film cu supereroi produs de Marvel

Actrița americană Angelina Jolie este în negocieri pentru a juca în filmul „The Eternals”, după o poveste creată de artistul de benzi desenate Jack Kirby în anul 1976.

Aceasta ar fi prima apariție a starului într-un lungmetraj cu supereroi din franciza Marvel, arată Mediafax care citează variety.com.

Acțiunea din „The Eternals” este plasată cu milioane de ani în urmă, când un grup de ființe cosmice cunoscute ca „Celeștii/ The Celestials” a făcut experimente asupra oamenilor pentru a crea indivizi cu superputeri cunoscuți ca „Eternii/ The Eternals”. Acțiunile lor au declanșat un război cu personajele negative cunoscute ca „Devianții/ Deviants”.

Filmul va fi regizat de Chloe Zhao, care a lucrat la peliculele „The Rider” și „Songs My Brothers Taught Me”. Scenariul este semnat de Matthew și Ryan Firpo, iar directorul studiourilor Marvel, Kevin Feige, va fi responsabil de producție.

Deocamdată nu a fost dezvăluite detalii despre acțiunea filmului și nici pentru ce rol poartă negocieri Angelina Jolie.

Următoarea peliculă în care va apărea actrița este „Maleficent: Mistress of Evil”, continuarea filmului fantasy „Maleficent” din 2014.

Filmul va avea premiera pe 18 octombrie și va fi prima apariție pe marele eran a actriței din anul 2015, după drama „By the Sea/ Pe malul mării”, pe care a și regizat-o și unde joacă alături de fostul ei soț Brad Pitt.

Angelina Jolie a fost premiată cu Oscar în anul 2000, pentru rolul secundar din „Tinereţe furată/ Girl, Interrupted”. Ea a mai fost nominașizată la Oscar în 2009, pentru rolul din „Changeling”, regizat de Clint Eastwood.

Jolie a cunoscut celebritatea cu rolul principal din franciza „Lara Croft”.

Sursa foto: Facebook