Antonia, funcționarul virtual de la Primăria Cluj-Napoca, preia din acest an proiectele de finanțare nerambursabilă pentru sport

Primul funcționar public virtual de la Primăria Cluj-Napoca, Antonia, preia din acest an proiectele de finanțare nerambursabilă pentru domeniul sport. Autoritățile pun la dispoziția cluburilor peste 11 milioane de lei pentru dezvoltarea sectorului sportiv.

Suma alocată în acest an este cu 17,65% mai mare decât anul trecut. Finanțările se adresează federațiilor, asociațiilor și cluburilor sportive care depun proiecte cu impact pentru comunitate. Anul trecut, 40 de structuri sportive au beneficiat de finanţările nerambursabile acordate de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca.

„Primul funcționar public virtual din România, <Antonia>, permite acum preluarea online a acestor dosare pentru proiecte. Cei interesați pot accesa site-ul www.primariaclujnapoca.ro secțiunea <Administrație/Servicii online/Depune cereri/Serviciul Management proiecte sociale, culturale și sportive/Cerere de finanțare pentru proiectele structurilor sportive> sau https://primariaclujnapoca.ro/…/acordarea-de-finantari-ner…/ sau pot utiliza portalul www.edirect.e-guvernare.ro, pentru depunerea dosarelor privind solicitările structurilor sportive de finanțări nerambursabile de la bugetul local al municipiului Cluj-Napoca”, susține primarul Emil Boc pe pagina lui de Facebook.

Sursa foto: Facebook/Emil Boc

Ne poți asculta și aici: