Billboard Music Awards 2019: Rapperii Cardi B și Drake au 21, respectiv 17 nominalizări

Rapperii Cardi B și Drake au primit cele mai multe nominalizări la ediția de anul acesta a galei Billboard Music Awards, care va avea loc pe 1 mai, în Las Vegas, SUA.

Potrivit people.com, preluat de Mediafax, Cardi B a primit 21 de nominalizări, inclusiv în categoriile „cea mai bună artistă rap” și „cel mai bun album rap”, pentru materialul „Invasion of Privacy”, și „cel mai bun cântec în Top 100”, pentru piesele „I Like It”, în colaborare cu cântăreții J. Balvin și Bad Bunny, și „Girls Like You”, interpretat cu trupa americană Maroon 5.

Următorul în topul nominalizaților este rapperul canadian Drake. Acesta a obținut 17 nominalizări, inclusiv în categoriile „cel mai bun artist”, „cel mai bun album în top 200” („Scorpion”) și „cel mai bine vândut cântec” („In My Feelings”).

Cei doi rapperi vor concura la premiul Billboard pentru cel mai bun artist cu Ariana Grande, Post Malone și Travis Scott.

La premiul pentru cel mai bun artist debutant vor concura britanicele Dua Lipa și Ella Mai, cântărețul american Bazzi și rapperii Lil Baby și Juice WRLD.

Lista completă a nominalizaților poate fi consultată pe site-ul publicației Billboard.

Potrivit celebrei publicații, „finaliștii la premiile Billboard Music sunt aleși pe baza vânzărilor generate de albumele, înregistrările digitale, difuzările radio, în streaming, turnee și evenimente sociale ale lor din ultimul an”.

Gala Billboard Music Awards 2019 va avea loc pe 1 mai, la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas. Ceremonia va fi transmisă în direct de postul de televiziune american NBC.

Anul trecut, Ed Sheeran a fost marele câștigător la gala Billboard Music Awards, fiind desemnat cel mai bun artist. Sheeran a mai primit trofeele pentru cel mai bun cântăreţ, cel mai bun cântec Top Hot 100 („Shape of You”), cele mai mari vânzări ale unei piese („Shape of You”) și cel mai bun cântec difuzat la radio („Shape of You”).

Sursa foto: Facebook/TheCardiBFanClub

Ne poți asculta și aici: