Cei mai mulți candidați admiși la Școala de Agenți de Poliție sunt din Maramureș și Cluj

Toate cele 300 de locuri scoase la concurs la admiterea la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca au fost ocupate. Cei mai mulți candidați admiși sunt din județele Maramureș (52), Cluj (46), Alba (37), Bihor (28) și Sălaj (23).

Peste 900 de candidați s-au prezentat duminică la proba scrisă de Limba română și o limbă străină din cadrul admiterii la Școala de Agenți de Poliție. În urma acesteia, s-au ocupat toate cele 300 de locuri scoase la concurs.

La probele fizice, care s-au încheiat joi, s-au prezentat peste 1.300 de candidați.

„S-au ocupat toate cele 300 de locuri. Cel mai mare punctaj obținut a fost de 93 de puncte, din maximum 100 posibile, iar ultimul punctaj cu care s-a intrat a fost de 65 de puncte. Din cei 300 de candidați admiși, 138 sunt fete și 162 sunt băieți. Au fost scoase la concurs și 10 locuri pentru candidații de etnie rromă, dar numai un singur loc s-a ocupat. Au mai fost scoase la concurs 3 locuri pentru alte minorități, toate aceste trei locuri fiind ocupate”, spune purtătorul de cuvânt al Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan”, Alice Popa.

Alexandra Ogruțan

X
X
X