Clujenii sunt așteptați la un eveniment caritabil inedit

Fundația UBB organizează un eveniment caritabil numit Psihologie și Rock, prezentat de profesorul Daniel David. Momentele rock vor fi asigurate de formația Compact.

Cei care își doresc să participe sunt invitați să doneze bani, respectiv contravaloarea unui bilet, care este de 40 de lei. Donația poate fi făcută și online, aici.

Sumele strânse vor merge către copiii cu insuficiență renală din cadrul Asociației de Empatie și Solidaritate Delia Grădinaru. Tot cu banii strânși în urma acestui eveniment vor fi ajutate cazurile sociale și umanitare din zona Munților Apuseni, sprijinite de asociația CERT Transilvania.

Psihologie și Rock este un concert – dezbatere în cadrul căruia protagoniștii vor reflecta la prietenie, iubire și emoții, în ritmurile rock ale muzicii legendarei formații Compact integrate în lumea psihologiei prezentată de prof. univ. dr. Daniel David, unul dintre cei mai cunoscuți psihologi la nivel național.

Pe un bilet vor putea intra doi studenți. Biletele se pot achiziționa și la fața locului, începând cu ora 18.00.

Evenimentul are loc în 9 octombrie, de la ora 19.00, în sala Auditorium Maximum, de pe strada Emmanuel de Martonne, nr. 1.

 

Ne poți asculta și aici: