Comediantul clujean Mircea Bravo și-ar dori să lucreze cu Roger Federer: Mi se pare simbolul excelenței

Comediantul clujean Mircea Bravo a mărturisit astăzi la EBS Radio că dintre toate vedetele internaționale cel mai mult și-ar dori să lucreze cu tenismenul Roger Federer.

Mircea Bravo a fost invitatul lui Angel Rusu la EBS Radio în emisiunea matinală „Adio perne!”, unde a dezvăluit care este vedeta internațională cu care ar vrea să lucreze la un sketch:

„-Cu cine ai vrea să lucrezi dacă ai putea spă alegi pe oricine din lume?
-Din lume, da? Cu Roger Federer.
-De ce anume ai ales un tenismen, nu un comediant?
-Mi se pare simbolul excelenței și, în mintea mea, e ceva atât de inaccesibil încât vreau să vină în weekend Roger Federer la mine în Cluj, să-l scot în oraș, să ne distrăm.
-Unde l-ai duce?
-Păi, în primul rând acolo în Unirii, pe o terasă, să stăm, să ne uităm, să vină lumea, să-i punem la distanță, să-l plimb, să-l duc sus la Cetățuie: uite ăsta-i Clujul, ce frumos îi, și după aia să filmăm și un sketch, ceva, împreună, că-i așa carismatic.
-Crezi că are simțul umorului?
-Cu siguranță. Am văzut niște interviuri cu el și cu Nadal și râdeau de numa’”.

Mircea Bravo susține că în România piața de comedie online este încă insuficient dezvoltată. „Se produce foarte puțin conținut și mai ales conținut pentru oameni 30 plus. Adică o văd pe maică-mea că stă pe internet seara, după ce se uită la clipurile lui fiu-său că nu are ce să facă, o văd că se uită la poze cu pisicuțe, deci nu are la ce să se uite. O grămadă de oameni, cum am zis 30 plus, ar sta pe internet să consume conținut și n-au ce”, a spus la „Adio perne” Mircea Bravo.

El a mărturisit, în timpul discuției cu Angel Rusu, că următorul lui material va fi unul despre românii din Statele Unite, pe care l-a filmat de curând. Primul om care i-a ieșit în cale pe Wall Street a fost Mark Zuckerberg, cu care însă nu a reușit să stea de vorbă.

Ascultă aici fragmente din discuția purtată de Angel Rusu cu Mircea Bravo, la „Adio perne!”:

 

Ne poți asculta și aici: