Copiii din două sate din județul Cluj nu au ajuns, din cauza zăpezii, la școală

Aproximativ 30 de copii din satele Deușu și Feiurdeni, din comuna Chinteni, nu au ajuns astăzi la școală din cauza zăpezii.

Microbuzul școlar care trebuia să îi ducă pe copii la școala din centrul de comună nu a reușit să ajungă după ei.

La Școala din comuna Bobâlna, care ieri a fost închisă, tot din cauza drumurilor înzăpezite, cursurile au fost reluate în această dimineață.

Probleme au fost și în Cluj-Napoca, unde în ultimele 24 de ore au fost 24 de solicitări, spune reprezentantul ISU Cluj, sublocotenent Ciprian Cornea: „Este vorba de copaci sau crengi care au căzut pe carosabil, pe autoturisme, din cauza greutății zăpezii. Nu s-au înregistrat victime, au fost doar pagube materiale”.

Și unele curse aeriene care vin din București spre Cluj au întârzieri de până la 40 de minute. Asta pentru că este necesară degivrarea aeronavelor, potrivit reprezentanților Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

În județ nu există drumuri blocate sau închise, dar circulația se desfășoară în condiții de iarnă pe majoritatea sectoarelor de drum, informează Consiliul Județean Cluj. În ultimele 24 de ore, drumarii au intervenit cu zeci de utilaje și au folosit peste 850 de tone de material antiderapant.

Sursa foto: pixabay.com