Dan Petrescu îl așteaptă pe Țucudean pentru meciul cu Sepsi: „Pentru noi, Țucudean a fost Ronaldo în ultimii doi ani”

Atacantul echipei de fotbal CFR Cluj, George Țucudean, ar putea reveni în lotul feroviarilor la meciul cu Sepsi. Gogheterul campionatului a lipsit în ultima lună din cauza unor probleme medicale.

George Țucudean și-a reluat recent antrenamentele, dar nu a putut face parte din lotul CFR-ului pentru meciul cu FCSB. Antrenorul Dan Petrescu a spus că îi resimte din plin lipsa și susține că sunt șanse mari ca fotbalistul să facă deplasarea la Sfântu-Gheorghe pentru meciul cu Sepsi, programat sâmbătă, de la ora 21.00.

„Și Zidane când s-a întors la Real nu l-a mai avut pe Ronaldo. Nu e așa ușor, oricât de bun antrenor ai fi. Pentru noi, Țucudean a fost Ronaldo în ultimii doi ani. A dat goluri din toate pozițiile, nu se aștepta nimeni, la Iași (în CSMS Iași – CFR Cluj, 0-1, din penultima etapă din sezonul regulat) echipa nu a ajuns la poartă și a intrat el și a dat gol. Se mai sucește și norocul, se mai întâmplă multe, dar Țucudean era într-o formă fantastică. (…) Nu se știe când va intra și dacă va intra și dacă va fi la fel de bun, pentru că după două săptămâni de pauză nu e ușor. La orice echipă când lipsește golgheterul și cel mai bun jucător nu este ușor să îl înlocuiești. Eu sper ca la meciul următor să fie cel puțin pe bancă, cel puțin”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă de după meciul cu FCSB, încheiat cu scorul de 0-0, duminică seară.

George Țucudean a reușit 17 goluri în actuala ediție de campionat, fiind urmat în clasamentul golgheterilor de Gnohere și Koljic.

Sursa foto: Facebook/CFR1907

X
X
X