FOTO | Școala Populară de Arte din Cluj, dotată cu un pian de peste 100.000 de lei și cu un microbuz

Consiliul Județean Cluj a suplimentat bugetul Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda” cu 390.000 de lei, bani folosiți pentru achiziționarea unui pian clasic și a unui microbuz.

Elevii Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda” au un pian nou de concert, clasic, marca “W. Hoffmann by Bechstein”. Acesta a fost cumpărat cu suma de 110.000 de lei și va fi folosit la concerte, dar și în activitatea educaţională.

Noul pian va fi folosit chiar astăzi, în cadrul celei de-a VII-a ediţii a evenimentului tradițional „Seară de iarnă”, dar și în data de 15 ianuarie 2019, în cadrul unui concert de excepție dedicat Zilei Culturii Naționale.

Pianul a fost cumpărat cu fonduri de la CJ Cluj care a mai alocat 260.000 de lei pentru un microbuz nou, cu 21 de locuri pe scaune. Astfel, elevii și cadrele didactice vor putea participa la diferite evenimente de profl din țară, dar și din străinătate. Până acum, deplasarea se făcea cu mijloace de transport închiriate.

„Scoala are un sediu complet reabilitat și modernizat, cu ajutorul a peste două milioane de euro pe care le-am alocat în ultimii ani din bugetul Consiliului, dotări ultramoderne și o echipă de profesioniști”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Ne poți asculta și aici: