FOTO | Un compartiment al Secției de Chirurgie și Ortopedie din cadrul Spitalului de Copii, reabilitat cu fonduri private

Un compartiment al Secției de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică din cadrul Spitalului de Copii din Cluj-Napoca a fost reabilitat. Micii pacienți vor avea parte, la etajul II al clădirii, de spații primitoare, vesele, cu dotări moderne.

Întreaga secție va fi renovată în perioada următoare. Lucrările au fost efectuate din fonduri private, prin implicarea Lions Club Hope Cluj-Napoca, a unor parteneri și voluntari. Până în prezent, reprezentanții clubului Lions au reușit să adune aproape 39.000 euro.

Aceștia au pictat în culori vesele pereții saloanelor, au înlocuit pardoseala, iar încăperile au fost dotate cu obiecte sanitare noi și corpuri de iluminat.

„Renovarea Secției de Chirurgie Pediatrică este în plină desfășurare. Deoarece este singura secție de Chirurgie ce deservește mai multe județe, renovarea se face pe bucăți. Practic, o parte din secție este renovată în acest moment și continuă renovarea pentru o altă parte din secție fără a întrerupe activitatea”, a precizat Daniela Drăghiciu.

Pentru a strânge suma de 39.000 necesară reabilitării, Lions Club Hope Cluj-Napoca a organizat, începând din 2017, două evenimente: Gala Caritabilă Dăruiește din Suflet și Balul Lions Cluj.

Sursa foto: Facebook/Lions Club Hope Cluj-Napoca

Ne poți asculta și aici: