Interviurile EBS | Ovidiu Vasu, președintele CS Universitatea: „Preocuparea este să creștem nivelul la sporturile de echipă. Dar numai clubul singur nu are capacitatea asta”

Ovidiu Vasu, președintele Clubului Sportiv Universitatea Cluj, a vorbit la EBS Radio despre centenarul Universității Cluj, revitalizarea sporturilor de echipă, dar și despre cum sunt motivați tinerii sportivi de la CS „U”.

Ovidiu Vasu a spus că problema motivării financiare a sportivilor este tot mai importantă.

„Foarte mult contează ce-și doresc tinerii. Marea majoritate își doresc să alerge, să joace, să performeze pentru clubul Universitatea. Sigur, tot mai pregnant se pune problema motivării financiare și încercăm să ținem pasul cu cluburile mai bogate, să putem oferi și noi sportivilor noștri o motivație în plus, de data aceasta finaciară, pe lângă cea de prestigiu pentru că activează pentru clubul Universitatea. Dar aici mai avem încă mult de lucru, mai trebuie să atragem încă multe resurse financiare ca să putem să zicem că le oferim toate condițiile sportivilor noștri”, a spus Ovidiu Vasu.

Clubul este interesat să crească nivelul sporturilor de echipă, însă, spune Ovidiu Vasu, este mare nevoie de susținere financiară.

„Preocuparea de bază este să creștem nivelul la sporturile de echipă. Dar numai clubul Universitatea singur nu are capacitatea asta. Noi ne luptăm cu echipe care au o susținere financiară colosală de la consiliile județene și consiliile locale. Trebuie să reușim să aducem mult mai aproape de noi și Consiliul Local și Consiliul Județean și mediul privat, pentru a reuși să avem echipe competitive…Sunt mulți oameni alături de mine care încearcă să realizeze acest deziderat”, a mai spus Ovidu Vasu.

Interviul integral cu Ovidiu Vasu îl puteți asculta aici:

Sursa foto: sportincluj.ro

X
X
X