Michelle și Barack Obama au apelat la terapie de cuplu. Fosta primă doamnă a vrut să își părăsească soțul

Fosta primă doamnă a SUA, Michelle Obama, spune că și-a dorit să îl părăsească pe soțul său, Barack Obama, și au apelat la terapie de cuplu pentru a-și rezolva problemele.

Michelle Obama face această mărturisire în autobiografia sa, „Povestea mea/ Becoming”, potrivit public.fr, citat de Mediafax. În acest volum, Michelle Obama a făcut și mărturisiri legate de mariajul său de 26 de ani cu fostul președinte al SUA.

„Pentru că suntem modele, este important să fim onești și să spunem că, dacă sunteți căsătoriți și vă doriți vreodată să vă separați, este un lucru normal – pentru că și eu am simțit asta”, scrie Michelle Obama.

Fosta prima doamnă vorbește și despre dificultățile prin care au trecut ea și soțul ei. Astfel, aceasta a mărturisit că s-a simțit „pierdută și singură” după ce a suferit un avort spontan în urmă cu 20 de ani și că fiicele sale și ale lui Barack Obama au fost concepute în urma fertilizării in vitro. Michelle și Barack Obama, care sunt căsătoriți din 1992, au două fiice, Sasha, în vârstă de 17 ani, și Malia, în vârstă de 20 de ani.

Invitată în emisiunea „Good Morning America”, de pe postul TV ABC, Michelle Obama a spus că a reușit să treacă peste aceste dificultăți cu ajutorul unui specialist. „Terapia de cuplu, pentru noi, a fost una dintre acele metode care ne-au învățat să ne exprimăm diferențele. Ceea ce am învățat a fost că fericirea este ceva ce ține de mine și am început să lucrez mai mult la asta, am cerut ajutor, nu numai lui (terapeutului, n.r.), ci și altora”, a spus Michelle Obama.

Sursa foto: Facebook/Michelle Obama

Ne poți asculta și aici: