Naționala de tineret joacă astăzi meciul decisiv pentru calificarea la Euro 2019

După ce au bătut la Cluj cu 2-0 selecționata Țării Galilor, tricolorii mici sunt tot mai aproape de Euro. Mai au nevoie de un singur punct pe care îl pot obține astăzi în partida cu Liechtenstein.

Meciul România-Liechtenstein este programat în această seară, de la ora 21.00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. „Trebuie să fim conștienți că nu ne-am calificat încă, să rămânem concentrați și să câștigăm meciul de mâine seară. Sper să avem un stadion plin, iar la final să sărbătorim împreună calificarea la Euro”, a declarat Mirel Rădoi, antrenorul României.

„În acest moment, colegii mei știu foarte bine ce au de făcut, nu este nevoie să-i motivez eu. Vom juca în meciul cu Liechtenstein la fel ca în celelalte pentru că vrem victoria și vrem să mergem la Euro”, a spus și căpitanul selecționatei U21, Andrei Radu, potrivit site-ului Federației Române de Fotbal.

Liechtenstein are 9 înfrângeri în tot atâtea partide. A marcat doar de două ori și a încasat 38 de goluri, în preliminariile pentru Euro 2019. România este lider în grupa a 8-a, cu 21 de puncte, urmată de Portugalia și Bosnia, cu 19, respectiv 18 puncte. Dintre toate formațiile din preliminariile pentru Euro 2019, seleționata Under 21 a României a primit cele mai puține goluri până acum, patru, la fel ca Anglia.

Se știu deja, pe lângă Italia, țara gazdă, 6 echipe calificate la turneul final: Franța, Spania, Serbia, Anglia, Belgia și Germania.

Citește și: România-Țara Galilor 2-0. Naționala de tineret face un pas decisiv la Cluj pentru calificarea la Euro

Sursa foto: frf.ro