Naționala U21 s-a reunit pentru meciul cu Țara Galilor, care se joacă vineri la Cluj

Tricolorii Under 21 au început antrenamentele pentru ultimele două meciuri din preliminariile Euro 2019, unul împotriva Țării Galilor, care se joacă la Cluj, și al doilea cu reprezentativa Liechtensteinului, programat la Ploiești.

Tricolorii s-au reunit duminică după-amiază la Centrul Național de Fotbal de la Buftea. La primul antrenament, selecționerul Mirel Rădoi a avut la dispoziție 9 jucători: Cătălin Căbuz, Mihai Butean, Radu Boboc, Alex Pașcanu, Virgil Ghiță, Alexandru Cicâldău, Andrei Ciobanu, Alexandru Mățan și Ianis Hagi. Astăzi sunt așteptați să ajungă la Buftea și ceilalți tricolori concovați.

Tinerii tricolori întâlnesc Țara Galilor vineri, 12 octombrie, de la ora 19.00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj și Liechtenstein marți, 16 octombrie, de la ora 21.00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Potrivit site-ului Federației Române de Fotbal, reprezentativa U21 mai are nevoie de patru puncte pentru calificarea directă la Campionatul European ce va fi găzduit anul viitor de Italia și San Marino.

România conduce în acest moment în clasamentul grupei, cu 18 puncte, urmată de Bosnia-Herțegovina, care are același număr de puncte. Se vor califica direct la Euro câștigătoarele celor nouă grupe, dar și patru dintre cele mai bune ocupante ale locurilor secunde.

Biletele pentru cele două jocuri decisive pot fi achiziționate de pe site-ul bilete.frf.ro și costă 10 lei.

Sursa foto: frf.ro

Ne poți asculta și aici: