Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Primăria Turda lansează un proces de bugetară participativă

Primăria Turda lansează, după modelul aplicat în premieră la Cluj-Napoca, un proces de bugetară participativă. Proiectele pot fi propuse, pe platforma TurdaDecide, în perioada 4 februarie-15 martie 2019.

Proiectele propuse de turdeni până la mijlocul lunii martie, vor fi evaluate și validate de autoritățile locale, iar apoi vor fi supuse votului. Cele care vor atrage cel mai mare număr de voturi din partea locuitorilor orașului vor primi finanțare de la buget și vor fi realizate începând din acest an.

„Ideile, propunerile și soluțiile dumneavoastră pot deveni proiecte ce vor fi implementate pentru a crește calitatea vieții din orașul nostru. Administrația publică locală muncește pentru fiecare turdean în parte, iar pentru că vrem să fim tot mai eficienți este nevoie să lucrăm în echipă. Vă invităm să vă implicați direct și să formulați idei dar și soluții care pot duce la îmbunătățirea calității vieții în orașul nostru”, se arată într-un comunicat al Primăriei Turda, postat pe pagina de Facebook a primarului Cristian Matei.

La Cluj-Napoca, programul de bugetare participativă este în 2019 la a doua ediție. Peste 4.000 de clujeni au votat în cadrul ultimei etape a programului de bugetare participativă din acest an.

Sursa foto: Facebook/Matei Cristian

X
X
X