Românii pot lua, de astăzi, credite bancare fără dobândă. Tinerii pot obține până la 40.000 de lei, iar angajații 55.000 de lei

Românii pot contracta de astăzi credite cu dobândă suportată din bugetul de stat de până la 55.000 de lei pentru îmbunătăţirea pregătirii profesionale, investiții imobiliare sau pentru acces la diferite servicii de sănătate şi activităţi sportive.

Începând cu luni, tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 26 de ani pot lua credite cu dobândă suportată de la bugetul de stat de până la 40.000 de lei, iar persoanele cu vârste cuprinse între 26 şi 55 de ani pot lua acelaşi tip de credite de până la 35.000 de lei, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului.

Salariații vor putea solicita suplimentar 20.000 de lei, pe lângă creditul inițial.

„Banii împrumutaţi în aceste condiţii avantajoase pot fi folosiţi pentru cheltuieli în educaţie, sănătate, investiţii imobiliare, cultură, sport, efectuate de oricare dintre membrii familiei beneficiarului. Aşadar, începând de luni, oamenii pot merge la banca parteneră, respectiv CEC, pentru a accesa aceste credite”, a declarat săptămâna trecută premierul Viorica Dăncilă, potrivit Mediafax.

Te-ar mai putea interesa

X
X
X