Serialul inspirat de „Game of Thrones” se va numi „The Long Night”

Scriitorul George R. R. Martin, autorul cărților care au stat la baza serialului de succes „Game of Thrones”, a confirmat titlul spin off-ului acestuia, „The Long Night”.

„Este pe cale de a fi stabilită distribuția pentru <The Long Night>, primul serial comandat pentru a-i succede <Game of Thrones>”, a scris pe Twitter George R. R. Martin, potrivit contactmusic.com, preluat de Mediafax.

Scriitorul a explicat că există mai multe proiecte în dezvoltare ca posibile continuări pentru „Game of Thrones”.

Scenariul serialului „The Long Night” este semnat de Jane Goldman („Kick-Ass”, „Kingsman”) și de scriitorul George R. R. Martin.

„Această serie va prezenta decăderea lumii, de la epoca de aur a eroilor la momentele cele mai întunecate”, informa HBO într-un comunicat, la începutul lunii iulie.

Producătorii au anunțat săptămâna aceasta că actrița britanică Naomi Watts va juca în noul serial rolul unei „persoane mondene charismatice care ascunde un secret întunecat”.

Al optulea și ultim sezon al serialului TV „Game of Thrones” va fi difuzat pe micile ecrane în prima jumătate a lui 2019. Sezonul final va dezvălui familia de războinici care va câștiga controlul asupra Tronului de Fier din cele șapte Regate din Westeros.

Sursa foto: Facebook/HBO

X
X
X