Smiley, despre „Confesiune”: „În timp ce plângeam scriam versurile de la piesa asta”

Smiley a stat de vorbă, după concertul susținut în Sala Polivalentă din Cluj, cu Anca Brășfălean, realizatoarea emisiunii Tête-à-tête, de la EBS Radio. Artistul spune că multe din piesele lui sunt inspirate din întâmplări sau sfaturi primite în copilărie de la cei dragi.

El a recunoscut că în viață îi este greu să se confeseze. „Îmi vine foarte greu să vorbesc despre ceea ce simt eu, mi-e mult mai ușor să cânt despre asta”, a spus Smiley.

Cântărețul susține că multe din piesele lui sunt inspirate din viață. Piesa „Flori de plastic” a fost declanșată de un bac, iar „Confesiune” de o problemă de sănătate pe care a avut-o tatăl artistului. „Eu eram plecat undeva în State și eu n-am asistat la povestea asta și am aflat după ce s-a întâmplat, pentru că mama n-a vrut să-mi spună ca să nu mă îngrijoreze, să nu mă întorc. Eu eram cu multă treabă acolo și n-a vrut să-mi spună tocmai ca să nu-mi strice ceea ce aveam eu de făcut. Slavă Domnului, totul este ok, s-a rezolvat, dar în momentul în care am aflat am făcut piesa asta. Și plângeam și o voce interioară îmi spunea: <Scrie> și în timp ce plângeam scriam versurile de la piesa asta. Și, de fapt, nu e vorba neapărat despre părinți, e vorba despre oamenii dragi ție, pentru că dacă e un lucru pe care l-am învățat până la vârsta asta e că nu contează faima, nu contează banii, nu contează succesul, contează relațiile pe care le ai cu oamenii din jurul tău”, a spus artistul.

Smiley a dezvăluit ascultătorilor EBS Radio că pregătește pentru anul viitor lansarea unui album cu piese în limba engleză.

Artistul a avut aseară un concert în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în cadrul turneu național „Confesiune”, la care au participat peste 5.000 de oameni. „A fost cu adevărat impresionant! Sunt bucuros și recunoscător pentru tot ce am trăit aseară pe scena Sălii Polivalente din Cluj. A fost primul meu show susținut în cea mai mare sala de concerte din România. Dragi clujeni, sper din toata inima ca v-a plăcut aseară!”, a mărturisit artistul.

Foto: Petru Ivu

Ascultă aici două fragmente din interviul acordat de Smiley EBS Radio:

Ne poți asculta și aici: