VIDEO | Peste 100 de clujeni au participat la un miting de susținere a Laurei Codruța Kovesi

Peste 100 de persoane și-au manifestat la Cluj-Napoca susținerea față de Laura Codruța Kovesi, considerând citarea acesteia la Secția de investigare a magistraților ca o intimidare.

 

Participanții la miting s-au adunat, aseară, în jurul orei 19.00, pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca având pancarte cu mesaje precum „Să se facă dreptate”, „Corupția e unealta KGB, corupții sunt trădători”, „Susținem LCK. Stop intimidării”.

Ei au scandat „Kovesi nu uita, Clujul e de partea ta”, „Uniți salvăm toată România”, „DNA te vom apăra”, „Codruța te vom apăra”, „Jos mafioții”, „Să vă fie rușine”, „Rezistăm, justiția apărăm”, „Afară cu PSD din țară”, „PSD, ciuma roșie”, „Analfabeta”, „Votăm și țara o salvăm”.

„Considerăm ca fiind intolerabilă intimidarea Laurei Codruța Kovesi și ne manifestăm susținerea față de ea, precum și față de candidatura pentru Parchetul European. Lupta anticorupție nu poate fi oprită de o mână de oameni certați cu legea. Ne-am adunat la acest miting pentru a transmite un semnal de alarmă celor din jurul nostru și pentru a trimite un mesaj clar secției ce va conduce audierea de vineri. Democrația nu se negociază. Corupția nu se legalizează, iar cei ce luptă împotriva ei nu pot și nu vor fi aduși la tăcere”, a declarat unul dintre cei prezenți, citat de Mediafax.

Vineri seara este anunțat un nou miting de susținere a Laurei Codruța Kovesi în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Publicată de Umbrela Anticorupție Cluj pe Joi, 14 februarie 2019

Ne poți asculta și aici: