Pink Martini concertează la Braşov

Festivalul Internaţional CULTURAMA va aduce la Braşov o trupă care abordează diferite stiluri muzicale: jazz, pop, latino şi clasic, iar dea lungul celor 30 de ani de existenţă a colaborat cu 50 de orchestre din întreaga lume. Muzicienii de la Pink Martini vor încânta atmosfera la cea de-a doua ediţie a festivalului ce se va desfăşura între 19 şi 21 iulie 2024.

 

Sursa foto: https://jadepresents.com/

Trupa americană Pink Martini, care are în repertoriul său  şi o prelucrare a melodiei Mariei Tănase, “Până când nu te iubeam”, va marca 30 de ani de activitate pe scena festivalului CULTURAMA de la Braşov. Concertul se va desfăşura pe 20 iulie, în Piaţa Sfatului, începând cu ora 21.00. Pe aceeaşi scenă, însă pe 21 iulie, va concerta Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului, care va aniversa 80 de ani de existenţă, precum şi Filarmonica Braşov.
În afara concertelor, cea de-a doua ediţie a Festivalului Internaţional Culturama va cuprinde şi alte evenimente precum spectacole de teatru şi proiecţii de film ce vor avea loc la Banca de Cultură Apollonia, în Piaţa Sfatului, la Cinema Modern, Piaţa Sf. Ioan, Piaţa Brassai, la Turnul Alb şi la Turnul Negru.

Festivalul Internaţional CULTURAMA este organizat de Centrul Cultural Apollonia cu sprijinul Primăriei Braşov.

(Ilona Farkas)

Ne poți asculta și aici: