Veste bună pentru șoferi. S-a redeschis provizoriu circulația pe strada Argeș

S-a redeschis provizoriu circulația pe strada Argeș, din vecinătatea Pieței Mihai Viteazul. Traficul dinspre strada Constanța spre Piața Mihai Viteazu a fost restricționat la începutul săptămânii, ceea ce a dus la îngrunarea circulației rutiere pe străzile învecinate.

Angajații Companiei de Apă au efectuat o verificare a conductei înlocuite acum mai bine de o lună, când o avarie a afectat activitatea centrului comercial din Piața Mihai Viteazu și a magazinelor din incintă. Luni, Compania a fost sesizată cu privire la unele infiltrații în imobil.

„Pentru a fi siguri că nu este de la noi, de la rețeaua publică, am redeschis acea lucrare pe care am remediat-o acum o lună și ceva, nu am găsit nimic, nu s-a adeverit că infiltrațiile erau de la noi și ca atare miercuri sau joi am închis lucrarea la loc și am predat-o pentru asfaltare firmei cu care avem contract. Se pare că infiltrațiile de la complex proveneau de la apele pluviale, apă de ploaie”, a spus pentru EBS Radio purtătorul de cuvânt al Companiei de Apă Someș, Lucian Croitoru.

Strada a fost închisă începând de luni.
Strada a fost închisă începând de luni.

 

Circulația a fost redeschisă provizoriu, iar asfaltarea porțiunii afectate va avea loc începând de marți. Astfel, lucrarea va fi complet finalizată la sfârșitul săptămânii viitoare, au precizat pentru EBS Radio reprezentanții firmei care au realizat lucrările de refacere a carosabilului.

Ne poți asculta și aici: