Cântecele de Crăciun, un caz aparte

Un forum deschis pe marginea cântecelor de Crăciun, într-un colț de internet, mi-a relevat faptul că, la întrebarea care e colinda voastră favorită, aproape o sută de oameni au răspuns și nu cred că au existat mai mult de două sau trei cazuri când au spus același cântec.

Diversitatea cântecelor de iarnă seamănă foarte bine cu diversitatea oamenilor care le ascultă, fiecare le percepe altfel, fiecare are alte așteptări.

Sunt oameni pentru care iarna nu înseamnă zăpadă, pentru că trăiesc în locuri cu mult soare, în Australia spre exemplu. Alții, în schimb, sunt troieniți luni de zile și dau la lopată zilnic fluierând un cântec vesel de Crăciun. Hai să vă dau câteva răspunsuri de pe acel forum, poate vreți să vă faceți un playlist.

Așadar, Driving home for Christmas cu Chris Rea, A spaceman came travelling cu Chris de Burgh, Christmas cu Darlene Love, Must Be Santa a lui Bob Dylan, sau Christmas Time, piesa trupei The Smashing Pumpkins.

Astea sunt doar câteva raspusuri, poate voi aveți alte preferințe, și e normal să fie așa, mai ales că, în curând, se va da liber la piese de Crăciun. Rămâneți pe recepție!

Sursa foto: pixabay.com