Cluj Sounds Better!

O iarnă și o vară întreagă am visat aceasta clipă. Oare cum va fi? Ce vom spune pentru prima dată pe post? Cu ce piesă muzicală vom începe? M-am trezit de câteva ori, în miez de noapte și am reluat în minte, ca un pilot de vânătoare, toți pașii pe care trebuie să îi facem. Am adormit la loc, liniștit, până dimineața, când m-am întrebat din nou: oare am uitat ceva? Și uite așa până când a venit și ziua cea mare.

Când pornești astăzi un drum nou în presă, e foarte important nu doar motivul pentru care faci acest gest, ci și auspiciile sub care îți propui să mergi înainte. Strigătul de luptă adună în jurul său toate forțele pozitive și curajul oamenilor pe care o să îi ai alături de acum înainte. Așa că, atunci când am ales sloganul pentru EBS Radio, am știut că el va trebui să conțină, în cuvinte puține, toată filozofia orașului, tot pulsul străzii și ambiția sa. Orașul suntem fiecare dintre noi. Victoriile noastre, la fel și înfrângerile, ne vor urca sau coborî, într-un clasament imaginar, în fiecare zi.

Ca și în muzică, unde dacă există vibe și balans totul are șanse să sune bine, și în viața unei comunități performanța este dată de individualitățile sclipitoare, de grupurile inspirate și, în final, de întreaga echipă.

FOTO: Tiberiu Crișan, EBS Radio

De mai bine de zece ani, Clujul câștigă prin luptă dreaptă titluri la fotbal sau baschet, are cele mai bine cotate festivaluri de muzică de toate genurile, aduce marii actori ai lumii într-un festival de film neegalat încă în România sau prin Balcani, inventează sângele artificial și mai apoi pompează inteligența acolo unde alții încă nici nu au aprins lumina, iar din tot zumzetul ăsta general, distilând întregul printr-un alambic imaginar, ne-a ieșit „Cluj Sounds Better!”.

De astăzi o sa îi auziți pe frecvență pe Angel Rusu, Tiberiu Crișan, Adrian Ardelean, Anca Brășfălean, Alex Brad, Flaviu Petean, Rebeka Török-Ágoston, Darian Sacalis!, Carmen Fizeșan, Carmen Valică, Cristian Ivaneș, Ovidiu Cornea, Tudor Runcanu și Ioana Pîrlea. Sunt oameni cu zeci de ore de emisie în spate. Zeci de mii de ore. E cea mai bună echipă pe care Clujul putea să o alinieze astăzi la centrul terenului.

Vom fi pe 90,4 la Cluj și 94,8 la Dej, pe fiecare străduță, în toate piețele, în fiecare cartier, în radioul mașinilor oprite la stop, în aplicațiile telefoanelor mobile care au mereu nevoie de energie suplimentară, în căștile wireless ale tinerilor, în bucătăriile unde se gătește adeseori și cu geamul deschis sau în birourile unde, uneori, o secretară blondă își asumă și taskul de DJ.

„Cluj Sounds Better” este despre fiecare dintre noi. Iată strigătul nostru de luptă!

 

Te-ar mai putea interesa

X
X
X